Cenovnik

Poštovani kupci

Želimo da Vam se obratimo, kako bi Vam na najjednostavniji način objasnili postupak formiranja cene PVC stolarije. Naša kompanija, kao jedan od lidera domaćeg trzišta, proizvodi i ugradjuje PVC stolariju po želji i meri kupca, poštuje dogovorene rokove i nudi najpovoljnije cene na tržištu.

U principu, formiranje cene za PVC prozore i vrata je stvar Vašeg i našeg dogovora, a potrebno je uzeti u obzir nekoliko faktora koji će sa sigurnošću doprineti najkvalitetnijem formiranju cene PVC stolarije za Vas!

U principu, formiranje cene za PVC prozore i vrata je stvar Vašeg i našeg dogovora, a potrebno je uzeti u obzir nekoliko faktora koji će sa sigurnošću doprineti najkvalitetnijem formiranju cene PVC stolarije za Vas!

Najbitniji je izbor PVC profila. U našoj ponudi se nalaze dva sistema PVC profila Nemačkog proizvodjača “ALUPLAST“, u različitim dekor varijantama, koji će učiniti da se osećate sigurno u Vašem domu, uz najugodniju atmosferu stanovanja.

PVC Profili

IDEAL 4000
(5-komorni, 70mm dubina ugradnje)

IDEAL 8000
(6-komorni, 85mm dubina ugradnje)

Staklo

Zatim, pred Vama se nalazi izbor stakla.
Naša kompanija proizvodi termo izolaciona stakla proizvedena u dva ili tri sloja, koja možete da kombinujete sa oba sistema PVC profila, sve to kako zbog Vaše želje za energetski isplativim, ugodnim i komfornim boravkom u domu, tako i dobijanja najpovoljnije cene PVC prozora za koju mozete da izdvojite novac.

 
 

Takodje, od cene PVC stolarije zavisi i potreba kupca za propratnim materijalom. U ponudi imamo termo izolovane PVC i Aluminijumske roletne sa unutrašnjim i spoljašnjim kutijama, u različitim bojama. Cene formiramo na osnovu kvadrature roletni, od pvc prozora i vrata, za koje se Vi odlučite.

Cena komarnika zavisi od izbora vrste komarnika (fixni,rolo,plise,komarnik vrata). Komarnike proizvodimo od PVC i ALU materiala, u različitim bojama,naplaćujemo ih takodje u zavisnosti od kvadrature komarnika za PVC prozore i vrata, a sve u cilju Vašeg potpunog zadovoljstva.

U ponudi imamo i podprozorske daske od PVC i ALU materijala,koje postavljamo ispod PVC prozora, koje takodje treba uzeti u obzir prilikom formiranja cene PVC stolarije.

nakon dugogodišnjeg iskustva (20 godina u proizvodnji i ugradnji PVC stolarije), savetujemo Vam da nas pozovete, posetite u našem izložbenom salonu ili kontaktirate putem mail-a, kako biste nam ukazali na Vaše želje i mogućnosti za PVC stolarijom, a naš Team će, sa velikim zadovoljstvom, napraviti cene PVC stolarije po Vašem izboru, želji i meri.

U iščekivanju Vašeg poziva ili posete,

Srdačan pozdrav od EUROWIN Team-a!