Polyvinylchlorid

PVC

Naša fabrika koristi PVC sisteme Nemačkog proizvođača Aluplast . PVC materijali pružaju velike mogucnosti za izradu najrazličitijih profila, trajni su i otporni na atmosferske uticaje. Umesto drveta upotrebljavaju se UV stabilizovani .PVC profili sa sistemom vazdušnih komora koji se odlikuju trajnošću, gotovo neograničenom postojanošću boje i vrhunskim svojstvima zaptivanja i izolacije. Čvrstinu prozoru daju pocinkovana čelična ojačanja koja se ne vitopere i ne rđaju. Način održavanja je veoma jednostavan.
Detaljnije

IDEAL 4000®
dubina ugradnje 70mm

aluplast® postavlja nova merila modernim dizajnom i dugotrajnošću.
PVC prozori aluplast® spajaju najmoderniju tehniku prozora sa najvišim standardom stanovanja i garantiraju da im se veselite još decenijama kasnije. S kvalitetnim sastavom IDEAL 4000 aluplast® je kao jedan od prvih proizvođača profila prepoznao trend visoko postavljenih zahteva kod prozorskih sistema i krenuo u njihovu realizaciju ne prihvatajuci niti optičke niti tehničke kompromise.
Detaljnije

IDEAL 8000®
dubina ugradnje 85mm

aluplast® ­ energetski efikasno,inovativno, estetski
IDEAL 8000 ROUND­line je sistem profila ugradne dubine od 85 mm. Skladnom igrom velike ugradne dubine i Round­line dizajna nastao je prozorski sistem, koji je kako energetski, tako i optički na najvišem nivou. Velika ugradna dubina, kao i tehnika sa 6 komora brinu o optimalnoj toplotnoj zaštiti i tišini u kojoj se unutar svoja 4 zida osećate ugodno.
Darujte sebi sigurnost i ugodnu atmosferu stanovanja.
Detaljnije