PVC prozori
Stručni pojmovi
April 4, 2016
pvc cene
Kupovina na kredit
April 11, 2016

Kvalitet i inovacije

Bravarija

Postizati uspeh iz godine u godinu bilo je moguce samo uz neprestano  odrzavanje kvaliteta,pouzdanosti i rada na razvoju inovacija koje trziste zahteva.

RAL sertifikovano – podrazumeva se !

RAL
Nasi profili za prozore i vrata poseduju RAL-sertifikat i podlezu redovnoj kontroli kvaliteta.


Oznaku RAL kvaliteta nose samo oni proizvodi koji su proizvedeni prema visokim precizno  utvrdjenim kriterijumima kvaliteta  i redovno se kontrolisu od strane nezavisnih instituta (SKZ, juznonemacki PVC centar i IFT,Institut za tehnologiju prozora).

Cilj je osigurati dugotrajnu upotrebljivost vasih prozora i vrata ,kako bi ste decenijama uzivali u njima.CE-Oznaka – sigurno !

ce
CE oznaka je oznacavanje  evropskog komiteta  za normiranje “CEN”.

Ovo oznacavanje utvrdjuje   najznacajnija svojstva i klase ispunjenosti propisanih zahteva za prozore i vrata koji vaze  sirom evrope i neovisno od vrste materijala od kojeg su proizvedeni .

Oznacava usaglasenost  ,slaganje proizvoda sa vazecim evropskim normama&smernicama ,otklanja tzisne prepreke i time omogucava prolaznost proizvoda  na trzistu cele Evrope. 

Aluplast  profili za prozore i vrata ispunjavaju CE -smernice ,cije se pridrzavanje kontrolise u redovnim vremeskim intervalima   na institu IFT (institut za prozorsku tehnologiju).


ISO-9001-Sertifikat – naravno !

Aluplast GmbH ima sertifikat ISO vec preko 20 godina!

Implementiranje ovog sistema za  kvalitet menadzmenta podrazumeva  permanentno usavrsavanje i poboljsavanje procesa i proizvoda .Ono se redovno kontrolise od strane drustva za sertifikovanje BSI( British  Standards Institution ). Stoga pridajemo veliki znacaj orijentaciji ka kvalitetu u svakom delu procesa.


Reciklaza i zastita covekove okoline


rew
Nasa prednost:PVC materijal se moze ponovo preraditi i time ponovo upotrebiti!
Ocuvanje okoline i prirodnih resursa su nam vazni  i u danasnje vreme  neizbezni
Aluplast je suosnivac  grupe  Rewindo GmbH .

Cilj je povecanjem neophodne kvote  recikliranog PVC -a u proizvodnji doprineti odrzivom i odgovornom privredjivanju. 

Comments are closed.